Soustředění pro závodníky v kartingu

logo_2Autoklub České republiky za podpory FIA Institutu připravil soustředění pro závodníky v kartingu a Junior Buggy.Soustředění je určeno pro jezdce ve věku od 6 do 14 let. Pro karting bude probíhat na okruhu ve Vysokém Mýtě v termínu od 4. a 6.7 2011. Pro Junior Buggy ve Vysokém Mýtě 6.7. a v Dobřanech 8.7.. Soustředění je určeno pro držitele licencí a je zdarma.

Přesný harmonogram soustředění se v současné  době dopracovává, ale základní informace a průběh jsou následující:V průběhu kurzu budou poskytnuty základní informace a znalosti pro rozvoj závodníka. Účastníci budou rozděleni do skupin po max. 10 osobách dle věku a disciplíny. V těchto skupinách budou přecházet na jednotlivá pracoviště. Každá sekce bude trvat 20-40 minut s odpovídajícími přestávkami.Kurz bude zaměřen především na praxi jako je například stravování profesionálních závodníků, nácvik rozhovorů s novináři a před TV kamerami, nebo fyzickou a psychologickou přípravu. Součástí budou také jízdy na okruhu.Jednotlivé oblasti budou přednášet odborníci z Autoklubu ČR a z profesionálních týmů s dlouholetou praxí. Kapacita areálu je bohužel omezena a proto bude nutno vybrat pouze určitý počet účastníků. Případné zájemce o účast proto žádáme o vyplnění nezávazného dotazníku:

Jezdec

Jméno ____________________________________

Příjmení ___________________________________

Číslo licence ________________________________

Zákonný zástupce

Jméno______________________________________

Příjmení_____________________________________

Kontakt e-mail _______________________________

Kontakt telefon_______________________________

Podpis_______________________________________

 Dotazník prosíme odešlete do 20.6. 2011 na adresu Autoklub České republiky, Opletalova 29, Praha 1, 110 00 nebo e-mailem na autoklub@autoklub.cz. Seznam vybraných účastníků včetně dalších informací o průběhu soustředění bude uveřejněn na www.autoklub.cz v odkazu Soustředění mládež do 25.6.2011.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *