Slavnostní vyhlášení WSK 2010

JOKA KART TEAM PŘEVZAL VÝZNAMNÉ OCENĚNÍ

V italském Montichiari poblíž Lago di Garda se sešla o uplynulém víkendu světová kartingová špička na slavnostním vyhlášení 5. ročníku prestižní série WSK.  Čeští jezdci a teamy se zúčastňují závodů WSK  od samého začátku v roce 2006 a dosáhli zde několika ceněných pódiových výsledků. Umístění mezi prvními třemi v celkovém hodnocení se však podařilo dosáhnout teprve v roce 2010 JOKA KART TEAMU ve složení Daniel Fuchs, Jan Midrla, Marek Hronovský a Yura Krauchuk.  Stříbrný pohár za 2. místo v Euro cupu KZ2 přijel převzít vedoucí teamu Josef Kališ společně s bronzovým pilotem  Euro série KZ2 Danielem Fuchsem (konečné pořadí najdete zde a zde). Zásluhu na tomto výrazném českém úspěchu v konkurenci italských továrních teamů mají nejen jezdci, ale také mechanici a technika – podvozky BIREL a  motory TM v úpravě Petra Klobáse.  Závodů WSK se v roce 2010 zúčastnili jezdci ze 46 zemí a všichni významní výrobci motokárové techniky.  Tisková zpráva WSK Promotion je zde.  Škoda, že tento vydařený český výsledek zůstal absolutně stranou  hodnocení a zájmu  AsK AČR.

DSC_8062b

7 thoughts on “Slavnostní vyhlášení WSK 2010

  1. Oni totiž ještě v AČR vůbec nezjistili že takového něco existuje….to přijde…

  2. For Maxa
    možná to ani nechtějí zjistit, protože na to nemají tabulky 🙂 Není tabulka = nésou prachy do kasičky AČR = nezájem 🙁

  3. Česká republika /JOKA/ získala v nejprestižnějším serialu, kterým beze sporu WSK je druhé místo v týmech v kategorii KZ2.Tento skvělý výsledek proběhl bez povšimnutí jak AsK AČR, ale také jednoho webu , který o sobě říká ,že je nezavislý.Ono je lepší psát o drbech a polopravdách- to zvedne návštěvnost.Je to smutné a mě osobně je z toho na bl..í.Já osobně smekám a znovu blahopřeji.

  4. Pamatuji si dobu, kdy jsme byli na každý repre výsledek čechů hrdí, to už dneska tak docela neplatí, protože se v médiích píše za peníze.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *