SOUSTŘEDĚNÍ EASYKART 2018

Zakončení sezóny Easykart 2018 se symbolicky neslo ve znamení desátých narozenin projektu Easykart v ČR. První listopadový víkend přivítal Hotel Omnia v Jánských Lázních rekordních 120 účastníků! Nabitý program odstartoval v sobotu ráno, kdy se všichni společně vydali za čerstvým vzduchem na Černou horu. Na „odpočinkovou“ pěší túru mnozí vzpomínali celý následující týden. Lanový park pak představoval výzvu pro zručné a odvážné jedince. K dispozici byl menší okruh pro mladší a ostatní šplhali na náročnější trati. Hlavním bodem programu byly odpolední testy fyzické kondice, které nabídly možná trochu překvapivé výsledky. Holky totiž svými výkony zastínily většinu kluků, čímž se zároveň postaraly o motivaci pro příští ročník. Následovala stezka odvahy na které vyděsil šílený doktor s nastartovanou motorovou pilou i otrlejší jedince. Náročný sobotní den zakončil společenský večer s vyhlášením výsledků fyzických testů a doprovodným programem. Ten zahrnoval ohnivou barmanskou show, promítání fotografií, sestřihy ze závodů, motokárový trenažér, diskotéku atd.

Na nedělní rozpravě se řešil obecný přístup k motorsportu, chování na trati a informace k sezóně 2019. Děti se ale nejvíce těšily na velkou bitvu červených proti zeleným s Nerf pistolemi. Přestřelka skončila bez vítěze, protože došly náboje.

Společné setkání se více než povedlo a velké poděkování patří všem zúčastněným i všem, kteří se na zdárném průběhu akce podíleli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *